OD IDEJE DO OSTVARENJA  
 

IZVOĐENJE VODENIH TOBOGANA

Kad se u investitoru rodi ideja, neka hrabro potraži našu pomoć. Naša firma ideje ulagača, sukladno s njegovim mogućnostima pretvara u koncept budućeg projekta. Amnon prati projekt od početka ideje pa do završetka izvođenja.
U slijedeća tri niza prikazat ćemo to u skicama.

Predprojektiranje
Nakon prvog zahtjeva ulagača priprema se koncepcija s idejnim skicama. Na vizualizaciji se označe parametri i informativne cijene.

Nacrti i dozvole
Ukoliko je ponuda prihvaćena, nakon potpisa ugovora slijedi tehničko projektiranje.
U tome prva faza je priprema projektne dokumentacije za građevinsku dozvolu.

Nakon prihvata građevinskog projekta slijedi izvođački projekt koji se sastoji od slijedećeg:

  • montažna dokumentacija
    plastičnih elemenata
  • dokumentacija za čeličnu konstrukciju,
    startni podij i pripadajuće stepenice
  • statički izračuni i projekti temelja
  • potrebne izjave

Ako je u sadržaju ugovora, naša firma izvodi i projektiranje strojarskog dijela. Na taj način pumpa koristi bazensku vodu i maksimalno se uklapa u bazensku tehnologiju. Po potrebi možemo pripremiti strojarske i električne projekte za bazen, kao i projekte za sam bazen.

Izvedba i upotreba
Slijedeći korak je izvedba tobogana. Prema našim toboganskim projektima tobogan se pušta u pogon. Ishodit ćemo svu dokumentaciju za uporabnu dozvolu, kao i certifikate te stručna mišljenja.

Kao dio primopredaje je i obuka osoblja za stručno korištenje tobogana. Tom prilikom dajemo i upute o sigurnom korištenju kako bi se izbjegle nezgode, te prema propisima prilažemo ploče s uputama za upotrebu. Novog vlasnika također
obučavamo o servisiranju, te dajemo instrukcije za zimska razdoblja, ali te poslove možemo i mi preuzeti kako bi se novi vlasnik mogao bez opterećenja radovati novom biseru i atrakciji koja će sasvim sigurno biti popularna među gostima.